top of page
Søk
  • correctmaskin

3 in 1: et nøkkelkonsept for MagniOperatører og arbeidsgivere må følge mange forholdsregler.Forebygging er den eneste måten å øke operatørens bevissthet om arbeidsulykker og risikoer (og hvordan man kan forhindre dem).


Magni har lagt sterk vekt på 3 in1-konseptet til målgruppen. Det refererer til maskinens fremragende evne til å tilpasse seg den endelige bruken.

Vi snakker om 3in1 fordi de kan fungere som gaffeltrucker, mannplattformer og kraner og oppfyller alle sikkerhetsstandardene som styrer disse bruksområdene.


Videre er Magni-maskiner allsidige på grunn av deres brede utvalg av utskiftbare tilbehør. R.F.ID-systemet er installert på bomhodet og lar føreren enkelt velge og koble til utstyret med bare noen få presise bevegelser. Maskinen gjenkjenner automatisk utstyret og laster opp de beste tilgjengelige lastetabellene i den innebygde programvaren.


Dette representerer en stor fordel for operatører som jobber med flere typer utstyr på et anlegg. Dermed reduseres antallet manøvrer betydelig for å spare tid og holde ytelsen på et høyest mulig nivå.


En annen sentral funksjon i våre serier, og spesielt for RTH, er dimensjonene på maskinen og fotavtrykket. Vi nevnte kompakte dimensjoner fordi vi har vurdert logistikk, det vil si veitransporter der selv noen få centimeter utgjør forskjellen. Våre maskiner gjør det mulig å unngå eksepsjonelle transportkostnader og sikre enestående manøvreringsevne på arbeidsplasser med lite plass og synlighet. Dette er ofte tilfelle i urbane rom eller vertikale metropoler, for eksempel NY hvor Magni-maskiner har blitt valgt flere ganger for å bygge nye bygninger.


Sist, men ikke minst, bruker Magni full oppmerksomhet på det teknologiske innholdet i sortimentet. Våre maskiner er “smarte” fordi de gir operatøren forskjellige meldinger for å forbedre bruken og feilkoder for å unngå farlige situasjoner. Teknologi er en annen faktor som gjør at Magni tydelig skiller seg ut fra konkurrentene. Dette selskapet har besluttet å fortsette å investere i teknologi de neste årene. Magni “behemoths” er enkle å bruke og manøvrere på grunn av deres enkle grensesnitt som inneholder alle meldingene og kodene for å få det til å fungere på sitt beste.

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page