top of page
Søk
  • correctmaskin

Betydningen av garantien: juridisk beskyttelse for kjøper og produsentens forpliktelser


Garantien er et instrument som beskytter kjøperen. Som produsent inviterer Magni sine kunder til å benytte seg av denne tjenesten for de mange fordelene den tilbyr.


Garantien er en juridisk beskyttelse som bæres av produsenten til fordel for kjøperen i perioden som er avtalt i kontrakten. Det henvises nesten alltid til morselskapet, dvs. hovedkontoret til de forskjellige produsentene, som har avdelinger som er ansvarlige for å håndtere disse situasjonene.


Det er to typer garantier som ikke skal forveksles med hverandre: den juridiske garantien og den kommersielle garantien. Den juridiske garantien er gitt i loven for å beskytte kunden.

Det sikrer at klausuler eller avtaler mellom selger og kjøper som ikke overholder disse kravene, ikke har noen effekt. Den kommersielle garantien er en tilleggsgaranti som produsenten kan tilby kunden.


Vi i Magni prøver å oppfylle kundenes behov på best mulig måte, takket være vårt dedikerte team og forhandlerportal, som gjør det mulig å aktivere garantien for hver maskin som er kjøpt, i bare noen få enkle og intuitive trinn. Bare skriv inn serienummeret til maskinen du har kjøpt, og kontaktinformasjonen til kontaktpersonen.24 måneders garanti er gyldig fra det tidspunktet maskinen tas i bruk, og dekker opptil 2000 arbeidstimer.


Denne garantien pålegger ingen store begrensninger på tidspunktet for aktivering.

I første fase involverer det forhandleren for eventuelle inngrep.


Magni TH tilbyr et team av mobile mekanikere som griper inn i tilfelle spesialintervensjon, etter avtale med forhandleren. De gir en enda raskere og mer punktlig tjeneste.


Det er også mulig å kjøpe en utvidet garanti på opptil 5 år. Vi anbefaler alltid dette alternativet for maskiner som brukes til tungt og krevende arbeid.

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page