top of page
Søk
  • correctmaskin

Cold Climates Package: Magnis alternativ for de kaldeste arbeidsmiljøene


De fleste standard teleskoplastere kan operere i svært lave temperaturer. Dette er imidlertid ikke tilstrekkelig i noen regioner i verden på grunn av ekstreme vintertemperaturer. Under disse forholdene er risikoen for sammenbrudd og nedetid høyere. Magni har løsningen.


For at våre kunder skal kunne jobbe under de tøffeste miljøforholdene uten bekymringer, har Magni laget et spesielt alternativ kalt "Cold Climates Package" (OPT-02-014).Takket være denne pakken kan Magni teleskoplastere fortsette å operere i ekstremt kalde temperaturer samtidig som de opprettholder maksimal effektivitet, oppetid og pålitelighet.


Dette settet inneholder følgende utstyr:


– Spesiell hydraulikkolje med høy viskositetsindeks. Den gjør det mulig å nå et lavere flytepunkt sammenlignet med standard hydraulikkolje. Denne oljen inneholder et komplett og utvalgt antislitasje-, antioksidant-, antirust-, antiskum- og "air release"-tilsetningsstoff som oppfyller de strengeste spesifikasjonene. Til slutt er denne oljen utsatt for mindre forringelse over tid enn en standardolje på grunn av dens høye termiske og oksidative stabilitet.


– Hovedstrømsbryter som består av et håndtak montert utenfor motorrommet. Den lar operatøren enkelt slå av og på batteriet uten å måtte åpne motorrommet, for eksempel ved lagring over natten.


– UNEL-type elektrisk støpsel i førerhuset, for tilkobling eller lading av alle typer enheter, for eksempel en ekstra førerhusvarmer. Avhengig av markedet har stikkontakten en spenning på 110 eller 230 V.


– Et par LED-arbeidslys på bommen.


– To par LED-førerhuslys (to foran og to bak).


– Motorvannvarmesystem i 110 eller 230 V versjon avhengig av referansemarkedet.


I tillegg til dette settet gir Magni ytterligere utstyr for kaldt vær. Dette inkluderer oljevarmeren, som består av en 230V varmeplate plassert på hydraulikkoljetanken for å opprettholde oljeviskositeten, og den ekstra 24V varmeren (EBERSPÄECHER) som kan programmeres til å forvarme førerhuset, for å forbedre føreren. komfort.(dette valgfritt er tilgjengelig med fjernkontrollen).


Hos Magni gjør vi vårt ytterste for å tilby løsninger som lar våre kunder operere på sitt beste selv under ekstreme arbeidsforhold. For å finne ut mer om vårt brede utvalg av alternativer, besøk nettsiden vår eller se vår dedikerte katalog.

27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page