top of page
Søk
  • correctmaskin

Det viktige utstyret: fullstendig allsidighet og sikkerhet


Utstyret har alltid vært komponenten som bestemmer den endelige applikasjonen av en maskin. Våre produktserier er allsidige, kostnadseffektive og helt trygge, takket være Magni-teknologi og utskiftbarhet med et bredt utvalg av tilbehør.


Når redskapet er koblet til maskinen, gjenkjenner en R.F.I.D tagg installert på bomhodet automatisk utstyrs typen. Dermed gir programvaren i maskinen umiddelbart de beste løftediagrammene for å fungere i total sikkerhet.


Videre er kobling veldig enkel. Tilbehøret passer perfekt inn i koblingen på bomhodet med enkle manøvrer. En ekstra manuell sikkerhet gjør det mulig å låse redskapet.


Magnis konstruksjonsfilosofi er å gjøre arbeidet enklere og tryggere for våre operatører, mens vi hele tiden prøver å forbedre oss.


Imidlertid er dagens fokus på treskjæreren. Denne tilhører vår kategori av spesielle tilbehør. Denne spesielle griperen er utstyrt med en sag, og er ideell for å kutte store stammer, opprettholde offentlige grøntområder og rense grønne områder langs by- og forstadsveier.


Dette tilbehøret er spesielt populært i nordiske land der skogkledde og grønne områder lever nesten i symbiose med byrommet. Den er perfekt for RTH-serien, men den kan også kobles til faste teleskoplastere.


Foruten treskjæringen inneholder utstyret vårt ekstra førerhusbeskyttelse, for eksempel et metallrist med et lag av Plexiglas. Det forhindrer skader på frontruten og følgelig på føreren i tilfelle grener faller ovenfra.


Vi tilbyr også "metallhetter" for å dekke hullene i bommen, slik at smuss og sagflis ikke kommer inn i og ødelegger de delikate mekanismene. Til slutt la vi til i programvaren en ekstra sikkerhetsfunksjon, kalt "quick release".Den aktiveres når vekten på trestammen truer maskinens generelle stabilitet.


Sikkerhet og effektivitet er viktige krav for Magni.

Vi tilbyr trygge og allsidige maskiner som yter på sitt beste i enhver arbeidssammenheng.

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page