top of page
Søk
  • correctmaskin

Et Magni-førerhus for enhver fører


Førerhuset er et av elementene som kjennetegner Magni-merket mest. Designet overholder de tre retningslinjene funksjonalitet, sikkerhet og operatørkomfort. Hos Magni er disse egenskapene essensen av hvert produkt.


Førerhuset har en stor frontrute som strekker seg fra førerens hode til føttene, for å sikre full synlighet av lasten både når den er opphengt og helt senket. Fullt trykksatt og utstyrt med et filtreringssystem, lar det operatøren jobbe trygt selv i forurensede eller forurensede miljøer. Dessuten er nesten alle Magni-maskiner utstyrt med et varme- og klimaanlegg for å sikre maksimal komfort.


Vårt produkt er FOPS/ROPS-sertifisert. Dette betyr at hytta er utformet mot fare for velt og for fallende gjenstander og/eller materialer, takket være en øvre grillbeskyttelse for å sikre maksimal sikkerhet selv ved de mest ømfintlige operasjoner.


Utstyrt med en justerbar rattstamme sikrer Magni-førerhuset den mest ergonomiske kjørestillingen. Takket være det løftende armlenet kan føreren enkelt gå inn i førerhuset og nyte optimal komfort. Dessuten gir førerhuset vårt optimal ryggstøtte, takket være det justerbare setet som kan flyttes forover og bakover.


På høyre side av rattet er en 12-tommers berøringsskjerm, som gjør det mulig å kontrollere alle maskinfunksjoner ved å få tilgang til de fem sidene i MCTS-systemet ombord. Denne operasjonen kan også utføres via kontrollpanelet som er plassert til høyre for setet.


Til slutt, for å møte alle operatørens behov, har vi også lagt til en praktisk koppholder for å nyte en kaffe eller annen drikke i pausene og en USB-kontakt for å lade nettbrett og smarttelefoner.


Vi vil minne deg på at dette er standardfunksjonene til førerhuset vårt og at Magni gir mulighet for ytterligere tilpasning, takket være et bredt utvalg av tilgjengelige alternativer. Oppdag dem alle i vår dedikerte katalog!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page