top of page
Søk
  • correctmaskin

FOPS LEVEL 2 / ROPS: ekstrem sikkerhet for Magni-førerhuset


Selvgående maskiner må være utstyrt med veltebeskyttelsesstruktur (ROPS) og beskyttelsesstruktur mot fallende gjenstander (FOPS).Hvilke funksjoner og sertifiseringer bør denne typen enheter overholde?


Design betyr å kombinere ytelse og sikkerhet i full overensstemmelse med gjeldende regelverk. Dessuten er Magnis daglige oppdrag å gi operatører som jobber i høyden maksimal komfort. Ettersom alle Magnis førerhus er FOPS / ROPS-sertifiserte på nivå 2, har de gjennomgått spesifikke tester, slik lovdekretet krever det.


Våre førerhus oppfyller strenge kriterier og må være CE-merket i samsvar med maskin direktivet 2006/42 / EF. Det generelle sikkerhetsprinsippet som ligger til grunn for denne standarden, etablerer et tilstrekkelig avbøyningsbegrensende volum (DLN).


Derfor må alt som er FOPS / ROPS-sertifisert:

  • motstå krefter

  • motstå energiabsorpsjon

  • motstå DLN-avbøyninger

  • og alle ROPS-maskiner må være utstyrt med sikkerhetsbelter.


En av testene som skal bestås, er den som ble etablert av UNI EN ISO 3471: 2008-standarden.Det er en destruktiv test der en nesten statisk belastning påføres en struktur til en bestemt kraft eller absorbert energi er nådd. Strukturen må unngå feil og ikke overstige volumet for avbøyningsbegrensning.


Hos Magni er ikke sikkerhet på jobben nok. Vi ønsker å tilby de beste forholdene for å jobbe enkelt og komfortabelt.


Våre standard justerbare seter og tilleggsutstyr, som nakkestøtte og setevarme, gir en unik arbeidsopplevelse. Hvis du vil vite mer om vårt tilpasningstilbud, kan du kontakte forhandleren eller konsultere opsjonskatalogen. Den er tilgjengelig på nettstedet vårt i nedlastingsdelen.

81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page