top of page
Søk
  • correctmaskin

Hva Bluetooth-frekvenser er og hvordan de brukes av MagniVi bruker Bluetooth hver dag for å koble smarttelefonene våre til høyttalere og hodetelefoner og for å utveksle informasjon med andre enheter. Vi klarte ikke uten det. Men hva er Bluetooth-teknologi og hvordan har vi valgt å bruke den?


La oss begynne med ABC-ene. Hva er Bluetooth-frekvenser?


Begrepet Bluetooth indikerer en trådløs teknologi, som har blitt en standard for radiokommunikasjon i industrien. Disse frekvensene brukes til trådløs punkt-til-punkt-overføring og tale- og dataforbindelse mellom to digitale enheter. Sammenlignet med andre dataoverføringsteknologier brukes Bluetooth til å utveksle data over korte avstander og på grunn av dets brukervennlighet.


Bluetooth-frekvenser faller innenfor det ikke-lisensierte ISM-båndet, fra 2,402 GHz til 2,480 GHz. Kompatible enheter som overholder SIG-standardene for Bluetooth, kan fungere over hele verden uten begrensninger. Frekvensbånd som brukes av høyfrekvent industrielt og medisinsk utstyr, faller innenfor ISM-båndet (Industrial, Scientific and Medicals).I dette tilfellet indikerer et frekvensbånd en del av det elektromagnetiske spekteret som brukes til kommunikasjon.


Siden disse frekvensene er universelle, har Magni bestemt seg for å lage en ny generasjon fjernkontroller. Vi rasjonaliserte og standardiserte de forskjellige modellene for våre verdensomspennende kunder og tilbød en mer teknologisk avansert løsning som er enklere å bruke og vedlikeholde.


I samarbeid med Autec har vi laget fire modeller av fjernkontroller som gjenspeiler disse prinsippene. Det gjør at Magni alltid kan være et skritt foran markedet.


Fjernkontrollene våre er ergonomiske og enkle å bruke. De tilbyr reelle fordeler for brukeren og forbedrer signalmottaket i alle arbeidsforhold.25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page