top of page
Søk
  • correctmaskin

Kvalitet og innovasjon i Magni teleskopbom


Teleskopbommen er en komponent som bestemmer maskinens totale ytelse.Det spiller en viktig rolle i å løfte tunge laster og oppnå høye løftehøyder.La oss oppdage kvalitetene og innovative funksjonene til Magni boom!


Magni Telescopic bom er produsert av 700 MPa og 1100 Mpa høystrekkstål. Dermed er den ekstremt tøff, til tross for den svært lette vekten. Denne funksjonen øker lastekapasiteten over lange avstander og hindrer den i å bøye seg.


Et proporsjonal system sammensatt av en sylinder og kjeder kontrollerer forlengelsen av bomseksjonene. Det doble kjedesystemet og hydraulikkslangene er fullstendig innesluttet inne i bommen for å redusere utilsiktet brudd på grunn av kollisjoner.


Blokken er sammensatt av 6 sveisede Kevlar-belagte slanger for å forhindre slitasje på grunn av linjegnidning, opprettholde innretting av de teleskopiske bomseksjonene og redusere feil betraktelig.


Slanger monteres over et slangebrett for å lette vedlikehold utenfor bommen. Glideskivene er festet til stålblokker, noe som sikrer jevn bevegelse av strukturen. Bomseksjoner har hull for å sikre større letthet og stabilitet i høyden.


I tillegg er maskinen som standard utstyrt med det automatiske redskapsgjenkjenningssystemet (R.F.ID.).Den gjør det mulig å koble sammen tilbehøret på en sikker måte og vise det tilsvarende lastdiagrammet på skjermen i førerhuset.


Hos Magni behandles detaljer med den største presisjon og oppmerksomhet. Hver enkelt komponent er designet for å sikre høye kvalitetsstandarder. Dette fører til at vi tilbyr banebrytende løsninger i tråd med våre kunders nåværende og fremtidige behov for å sikre at de når alle sine profesjonelle mål.

35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page