top of page
Søk
  • correctmaskin

LMI-system: uovertruffen løftesikkerhet


Sikkerheten til operatøren og de som arbeider i nærheten av maskinen må være det viktigste for ethvert løfteselskap. Magni vet dette veldig godt og har derfor utstyrt maskinene sine med et sofistikert system som gjør det mulig å arbeide i full sikkerhet.

La oss finne det ut!


Denne teknologiske juvelen, installert på maskinene våre, gjør det mulig å unngå arbeidsulykker. Vi snakker om LMI-systemet (Load Moment Indicator) som er en lastbegrensningsenhet. Den er montert som standard på alle Magni teleskoplastere (serien RTH, TH og HTH).Denne enheten består av fire elementer: rotasjonssensoren, stabilisatorkabeltrommelen, løftesylinderens trykksensorer og LMI-sikkerhetskontrollkortet. Disse komponentene jobber sammen for å gi operatøren det beste belastningsdiagrammet i sanntid. Dette systemet analyserer kontinuerlig den romlige posisjonen til lasten og lagrer spesifikke lastdiagrammer for hvert redskap, og viser riktig lastdiagram basert på maskinens arbeidskonfigurasjon.


LMI-systemet overvåker hele tiden maskinens bevegelser for å unngå enhver form for overbelastning. Hvis systemet oppdager driftsforstyrrelser, avbryter det alle forverrende bevegelser, og tillater kun sikre manøvrer (inntrekk av bom og frigjøring av last).Dette forhindrer at en operatørfeil forårsaker alvorlig skade på dem selv og ansatte i nærheten.


Dessuten er hver teleskoplaster utstyrt med R.F.ID automatisk redskapsgjenkjenningssystem på bomhodet. Hver gang et nytt redskap monteres på maskinen, gjenkjennes det automatisk og displayet viser det tilsvarende lastdiagrammet.


Faste teleskoplastere har generelt mindre sannsynlighet for å løfte hengende last enn roterende teleskoplastere. Magni installerer imidlertid LMI-systemet på alle modeller av sitt faste utvalg. Dessuten gjelder det samme for bruken av mannplattformen.


Hvis du ønsker å vite mer om de forskjellige sikkerhetssystemene som Magni utstyrer sine maskiner med, kan du finne alle detaljene i våre produktkataloger.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page