top of page
Søk
  • correctmaskin

Lorini og 101 Magni AWP


Magnis utvalg av AC elektriske sakseløfter har erobret markedet bare noen få måneder etter lanseringen. Daniele Lorini, salgssjef i Noleggio Lorini, forklarer årsakene som førte til at han fornyet tilliten til Magni-merket gjennom en ny ordre på 101 AWP.


Forsterket av over 30 års erfaring innen utleie av løfte-, jord- og anleggsutstyr, tilbyr Noleggio Lorini et av de bredeste produktseriene på det italienske markedet. Selskapet er et flaggskip blant italienske fortreffeligheter og kan skryte av å være finalist i 2021 ERA-prisene (European Rental Awards, en konkurranse som belønner de beste utleieselskapene i Europa i henhold til ulike kvalitetsstandarder).Noleggio Lorini var den eneste italienske kandidaten for sin kategori.


I tillegg til våre tallrike utmerkelser bekreftet av våre kunder hver dag, sier grunnleggeren Mr. Pietro Lorini, vier vi full oppmerksomhet til våre lokalsamfunn, sosiale engasjement og mennesker. For bare noen få år siden, etter det alvorlige jordskjelvet i Amatrice, promoterte Noleggio Lorini en pengeinnsamling som førte til bygging og donasjon av flere overnattingssteder for fordrevne.


Denne holdningen fører til at hele staben til Noleggio Lorini tilbyr kun det beste fordi, som Daniele Lorini, Mr. Pietros sønn og nåværende salgssjef sier, "Kvaliteten vil forbli lenge etter at prisen er glemt... Ville du valgt en tannlege bare fordi de er de billigste på markedet, eller vil du i det minste vurdere andre aspekter?". Fokus på kundebehandling og å tilby femstjerners service har ført til at Noleggio Lorini kun omgir seg med leverandører drevet av samme ånd av fortreffelighet. Blant disse har Magni en sentral plass. Magnis roterende teleskoplastere og sakseløftere skiller seg ut blant de ulike utstyrs- og maskiner selskapet tilbyr.


Som et resultat av dette kontinuerlige og konsoliderte samarbeidet, kjøpte Noleggio Lorini over 232 forskjellige Magni-produkter i 2021 alene. Noleggio Lorini har nylig lagt inn en ny bestilling på 101 Magni elektriske sakseløftere som vil bli med deres store flåte av teleskoplastere og elektriske og diesel-AWP-er.


Spesielt gir disse plattformene i AC-området (vekselstrøm) noen store fordeler. For det første, sammenlignet med likestrøm, garanterer vekselstrøm lengre batterilevetid, mindre overoppheting og derfor mindre komponentslitasje. For det andre garanterer den elektriske trekkraften betydelig mer dreiemoment og klatreevne enn de gamle hydraulisk drevne maskinene, takket være to AC-motorer plassert i hjulene. For et utleiefirma betyr dette å ikke ha noen lasteproblemer på lastebiler og tippbiler og spare mye tid ved lasting og transport av maskinen til stedet.


Magni elektriske sakseløftere tilbyr løftehøyder fra 6 til 16 meter, og er ekstremt allsidige og pålitelige under alle forhold. Takket være førsteklasses komponenter og en essensiell, men solid struktur, er Magni sakselifter ideelle til å brukes innendørs i kjøpesentre, treningssentre, skoler, varehus, sykehus, byggeplasser og i enhver gitt situasjon. Faktisk garanterer Magnis sakseløftere høye standarder for pålitelighet selv når de brukes intensivt, takket være AGM-batterier som sikrer maksimal effektivitet og lang levetid selv etter mange ladesykluser. Dessuten er AGM-batterier vedlikeholdsfrie. I utleiesektoren er vedlikehold nøkkelen og disse Magni-maskinene trenger ingen. Dette gir en betydelig reduksjon i driftskostnader og nedetid.


Foruten de tekniske funksjonene, understreker Lorini viktigheten av å stole på en sterk, pålitelig og karismatisk partner som Magni for en så viktig ordre. Denne avtalen er også et resultat av et langsiktig forhold basert på tillit og felles verdier. De to selskapene deler evnen til å møte krav ved å tilby fleksible løsninger og en personlig service tilpasset enhver situasjon.


Vi er glade for at arbeidet vårt igjen blir verdsatt og anerkjent av et av de ledende utleieselskapene i Italia.Vi takker Noleggio Lorini for deres fornyede tillit til merkevaren vår, og vi ser frem til å se disse 101 plattformene i arbeid på italienske byggeplasser snart.


Magni tilbyr et bredt utvalg av diesel- og elektriske lifter for ethvert markedsbehov. For å finne AWP-modellene som passer best til dine behov, besøk den dedikerte produktsiden på nettstedet vårt og utvalgskatalogene i nedlastingsseksjonen.
16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page