top of page
Søk
  • correctmaskin

MCTS: Magnis hjerte i hver maskin


Magni Combi Touch System (MCTS) er en av de viktigste egenskapene til Magni -maskiner. Dette "polyglot" -systemet kan kommunisere med operatøren på 11 språk gjennom et intuitivt grensesnitt, delt inn i 5 områder. La oss se på hva den består av og dens funksjoner.


Magni Combi Touch System er den nye grensen innen maskin håndtering. Takket være den veldig intuitive ikonstilen er dette verktøyet enkelt å bruke for både erfarne operatører og førstegangsbrukere. Operatøren kan koble til dette systemet via berøringsskjermen i førerhuset, som er designet i alle detaljer for å tillate full kontroll over alle funksjonene til maskinen. Dette systemet er delt inn i fem hovedsider, hver dedikert til forskjellige oppgaver. Sider kan lett nås via en bestemt knapp på joysticken. Her er en oversikt over hvert område.


KJØRING: denne siden inneholder all informasjon knyttet til kjøring av maskinen. Blant disse kan vi nevne hastighetsvelgeren som lar deg stille to forskjellige hastigheter: "skilpadde" for langsomme og presise bevegelser og "Hare" for å dekke lengre avstander raskt. Videre tillater det å visualisere tårnets posisjon og nivået på chassiset.


STABILISERING: her administreres alle funksjonene knyttet til bruk av stabilisatorene. Disse gjør at maskinen kan fungere i fullstendig stabilitet og maksimere løftekapasiteten. Derfor kan føreren velge om den skal kontrollere stabilisatorfunksjonene via berøringsskjermen i førerhuset eller via kontrollpanelet til høyre på førersetet.


LASTEKART: denne delen viser sanntids posisjonen til lasten i rommet, inkludert vekt og løftehøyde. På toppen av siden kan operatøren visualisere tilkoblingen og all numerisk informasjon knyttet til teleskopbommen.


KOMMANDO: dette området gjør det mulig å justere flere funksjoner, for eksempel temperaturen inne i kabinen gjennom standard klimaanlegg og slå av og på LED -lyset og arbeidslysene.


TILPASNING: lar deg programmere visse funksjoner for å optimalisere maskinens sikkerhet og effektivitet. Disse inkluderer å tilpasse posisjonen og lengden på teleskopbommen, grensene for tårnets rotasjon og den hydrauliske flyt av spesifikke funksjoner for bommen.


Hvis du ønsker å finne ut mer og gå inn på detaljene for hver funksjon, kan du besøke vår You Tube-kanal, hvor du kan finne to grundige videoer på MCTS: en for RTH-serien og en for HTH-serien. Du vil også finne annet innhold som vi har forberedt for deg. På bare noen få minutter kan du bli bedre kjent med maskinene våre og utnytte sitt fulle potensial.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page