top of page
Søk
  • correctmaskin

Nå himmelen med Liebherr roterende komponenter


Å stole på partnere som leverer høye kvalitetsstandarder er avgjørende, enda mer når ytelse og produktholdbarhet er involvert. Dermed har Magni lenge valgt Liebherr som sin viktigste roterende komponentpartner for RTH-serien. Med italiensk kvalitet og tysk presisjon i ett, er partnerskapet en vinn-vinn-situasjon for begge selskaper.


Samarbeidet mellom Magni og Liebherr startet for fem år siden, i 2017. De to selskapene kom først i kontakt på Intermat 2016 i Paris. Begge innså umiddelbart at det var et solid grunnlag for å sette i gang et prosjekt med sikte på å forbedre Magni RTH-serien. Ved å skape disse verdifulle synergiene fant de to familieeide selskapene en ny løsning sammen.


Liebherrs svingenhet utstyrt på Magni RTH teleskoplastere består av en type DAT 200 slippfri drivenhet med en spesiell sintret lamellskivebrems, koblet til en høytrykks- og høyhastighets hydraulikkmotor. Kombinasjonen av disse komponentene resulterer i større presisjon, følsomhet og rotasjonsstabilitet, og tillater drift selv ved svært lave hastigheter. Disse funksjonene er nøkkelen til arbeid i større høyder.


Sammenlignet med enkelt- eller totrinnsløsninger har Liebherr-drevet tre bevegelsesreduksjonstrinn, noe som sikrer jevn lastbalansering på tvers av de enkelte trinnene.


Liebherr solhjul og planetgir er optimalisert for å minimere omkretsslipp og har minimal klaring, noe som gir større rotasjonsstabilitet. Som for eksempel de smidde planetbærerne, er de indre tannhjulene i nitrid laget av høyfast herdet stål som sikrer større pålitelighet og styrke. Dette gjør det mulig å ha den jevneste og mest presise rotasjonsbevegelsen på markedet.


Den slippfrie driften tillater kontinuerlig kontakt mellom tannhjulene, som, kombinert med en optimalisert justering mellom drivverket og svingkransen, garanterer konstant og direkte kontroll av bevegelsen i alle situasjoner, og forhindrer lastoscillasjoner.


Alle komponenter er grundig testet under temperaturer fra -40°C til +70°C under drift. Dermed kan det garanteres at komponentene fungerer nøyaktig og presist under forskjellige arbeidsforhold. Dette gjelder spesielt bremsen, som også ble utviklet internt hos Liebherr og muliggjør sikker arbeid gjennom jevn start og stopp.


Med lang erfaring i utvikling og produksjon av svingdrev for sine egne mobile applikasjoner, hever Liebherr globale standarder ved å tilby nye produkter og banebrytende teknologier. Spesielt deres ekspertise innen svingdrev for dreieskivestiger og brannbiler brukes nå hos Magni.


Innovasjon og kvalitet er verdiene Liebherr og Magni deler, noe som gjør at de skiller seg ut i markedet. I dag har alle 6, 7 og 8 tonns RTH-modeller (unntatt 6,46 og 6,51) Liebherr roterende komponenter.


Hos Magni er vi stolte over å kunne utstyre maskinene våre med denne teknologien, et resultat av lidenskap og forskning, og å styrke vårt forhold til en slik nøkkelpartner hver dag.Vi ønsker nok en gang å takke Liebherr for deres tilgjengelighet og profesjonalitet

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page