top of page
Søk
  • correctmaskin

Nostox: iskalde leveranser til det finske leiemarkedet


Å kjenne de spesifikke behovene til markedet og tilby en rask kvalitetstjeneste er vinnerfunksjonene til Nostox. I løpet av de siste månedene har den finske forhandleren utført noen viktige leveranser av Magni bomløftere til byggesektoren.


Nostox ble grunnlagt i 2020 og er en finsk leverandør av løfteutstyr. Det har hovedkontor i Tuusula, nær hovedstaden, og har et serviceteam som også dekker nord- og vestkysten av landet. Selskapet opererer som Magni-forhandler av teleskoplastere, teleskoplifter og bomløftere. Dessuten yter Nostox service og vedlikehold for et bredt spekter av produkter rettet primært mot utleiefirmaer.


Den første leveransen av bomløfter ble gjort sommeren 2021 til Hämeen Rakennuskone Oy, et av de største private utleieselskapene i Finland. Fornøyd med det første kjøpet stolte selskapet på Magnis utstyr igjen i oktober i fjor. Etter omfattende testing var kundens tilbakemelding på DTB28RT- og DTB26RT-modellene ekstremt positive.


Selv om maskinene har blitt brukt i temperaturer så lave som -20°C, var de i stand til å fullføre en rekke jobber. Kunden hevdet Magni-maskiner er svært holdbare og yter selv under ekstreme forhold. Kvaliteten på materialene og individuelle komponenter er absolutt hovedårsaken til denne suksessen. Som andre sluttkunder også har rapportert, tillater disse plattformene ekstremt presise og kontrollerte bevegelser for å fungere trygt på alle typer byggeplasser.


Nostox ansatte har relevant erfaring i sektoren, opparbeidet gjennom mange års aktivitet. Vi tror at selskapet kan stole på for å gi en rask og kvalitetsservice til ulike typer kunder fra alle deler av Finland, unikt land når det gjelder geografi og klima.


Takket være et bredt utvalg av plattformer kan Magni dekke alle slags behov både når det gjelder kapasitet og løftehøyder. For å finne ut mer om Magnis utvalg av leddede og teleskopiske bomløftere, vennligst besøk den dedikerte siden på nettstedet vårt eller utvalgskatalogene som er tilgjengelige i nedlastingsseksjonen.

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yorumlar


bottom of page