top of page
Søk
  • correctmaskin

Teknologisk innovasjon på det nye MAGNI TH HQTakket være sitt innovative HQ forbereder Magni TH seg på fremtiden til Industry 4.0.Vi velger nøye applikasjoner, produksjonsoperasjoner, utvikling, sikkerhets- og effektivitetssystemer. Hver detalj i dette anlegget er utformet slik at menn og maskiner kan samarbeide.


La oss starte med å forklare betydningen av begrepet Andon - lånt fra japansk - som er viktig for å forstå en av de særegne egenskapene til Magni nye hovedkontor. I produksjon refererer begrepet Andon til et system som varsler maskinoperatører om kvalitets- eller behandlingsproblemer. Disse vises på skjermene gjennom lyssignaler, som indikerer stasjonen på produksjonslinjen der avviket er oppdaget.


Etter denne korte forklaringen kan vi snakke om hva som vil skje i det nye Magni-produksjonsanlegget som vil se dagens lys om noen måneder. Alle produksjonslinjer vil være utstyrt med Andon-system for å forbedre den generelle kvaliteten på produksjonen, men også for å øke driftshastigheten og presisjonen.


Når det gjelder bearbeidingssentre viet til de viktigste operasjonene i produksjonssyklusen vår, som tårn og chassis, har vi funnet en teknologisk avansert løsning som bruker en ny generasjons programvare som grensesnitt med SAPs interne styringssystem.


Bearbeidingsceller aktiveres alltid etter operatørkommando. Imidlertid er de fleste bearbeidingsprosessene helautomatiske, og dermed påskyndes syklusen, men fremfor alt gir operatøren frihet til å utføre andre oppgaver.


Mares4.0 + -applikasjonen er installert i disse to maskineringssentrene, som er en del av et bredere Industry 4.0-prosjekt.Denne applikasjonen gjør det mulig å koble sammen forskjellige maskiner, og dermed skape det som er mer kjent som digital fabrikk.Mares4.0 + applikasjon varsler operatøren i tilfelle problemer under arbeidsprosessen og rapporterer objektivt kjøretider og implementeringsmetoder i tilfelle forsinkelser og sammenbrudd.


Dette operasjonelle styringsverktøyet mottar informasjon i sanntid. I Magni-spesifikke tilfeller kobler den direkte til SAP-styringssystemet for å ta informerte beslutninger til rett tid, noe som ytterligere øker produktiviteten.


Dermed forbereder Magni TH seg på fremtiden, svarer på økt produksjon og forbedrer stadig ytelsen.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page