top of page
Søk
  • correctmaskin

TP O-U-kurv: den perfekte løsningen for vedlikehold av broer, viadukter og lignende strukturer


Infrastruktursikkerhet blir et stadig viktigere tema i dag, spesielt i et land som Italia der hydro geologisk og seismisk risiko er høy. Dermed blir verktøy og utstyr som overvåker “helse” og sikkerhet for broer, takstoler, viadukter osv. Stadig mer uunnværlige.


Minister Giovannini har nylig signert et dekret om bevilgning av 1.150 milliarder euro til byer og provinser for å sikre infrastrukturen, spesielt i lys av de siste tragiske hendelsene i Italia. I lys av den store etterspørselen etter dette vedlikeholdsutstyret, designet Magni et vedlegg som gjør det mulig å utføre denne typen arbeid. Derfor ble TP O-U-plattformen opprettet. Denne uttrekkbare roterende teleskopplattformen har en maksimal kapasitet på 200 kg. Det er godkjent å bære to personer. Strukturen er laget av galvanisert stål for å sikre maksimal motstand. Plattformgulvet er dekket med sklisikkert materiale for å sikre maksimal stabilitet. Dessuten er den utstyrt med en spesiell bomposisjonssensor, hvis data deretter vises på berøringsskjermen i førerhuset. Dens 340 ° rotasjon styres ved hjelp av en hydraulisk roterende aktuator. En fjernkontroll er nødvendig for å betjene plattformen. Viktigst av alt, lar denne plattformen jobbe i både positive og negative posisjoner, og dermed lette tilgangen til støttestrukturer.


Igjen kommer Magni til hjelp ved å gi den mest effektive løsningen på et konkret problem, samtidig som han holder seg til prinsippene om brukervennlighet og funksjonalitet.
10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page