top of page
Søk
  • correctmaskin

Trekapping: alt-i-ett-løsning for grønt vedlikehold


Vedlikehold av grøntarealer krever ofte bruk av flere maskiner. Magnis trekappingsutstyr ble designet for å redusere antallet verktøy som kreves til ett for å maksimere effektivitet og tid.


Vår trehogst er et resultat av dyptgående forskning innen trepleie. Hver komponent opprettholder perfekt harmoni mellom alle elementene og oppfyller behovene til denne sektoren, og garanterer ytelsen og effektiviteten som kjennetegner Magni-produkter.


Treskjæringen består av en gripesag som gjør det mulig å kutte og håndtere stokken i total sikkerhet. Laget av hardox®-stål med høy strekkfasthet og lite slitasje, er dette vedlegget ekstremt lett, slik at alle kutte- og håndteringsoperasjoner kan utføres med stor letthet.


Griperen er designet for å sikre et fast grep og gir et maksimalt åpningsslag på 1,28 m. Takket være Power Tiltrotator sikrer griperen 360° rotasjon, slik at du kan gripe tak i grenen eller treet som skal kuttes fra enhver posisjon eller vinkel.


Svært robust og holdbar, den fjærmonterte sagboksen forhindrer at sagbladet bøyer seg på grunn av kraft som virker på det. Kuttemekanismen består av et blad med høy strekkfasthet som er lett tilgjengelig for vedlikehold og er lite utsatt for smuss. Dette minimerer vedlikehold og slitasje, samtidig som det maksimerer produktiviteten og sparer tid.


Siden arbeid ikke bare utføres på bakkenivå, smøres kjedet med fett. Sammenlignet med oljesmøring unngår dette oljeduging, som vil tilsmusse arbeidsområdet og frontruten i førerhuset. Dessuten forblir fettet på kjedet mye lenger, noe som minimerer slitasje og vedlikehold.


Siden arbeid ikke bare utføres på bakkenivå, smøres kjedet med fett. Sammenlignet med oljesmøring unngår dette oljeduging, som vil tilsmusse arbeidsområdet og frontruten i førerhuset. Dessuten forblir fettet på kjedet mye lenger, noe som minimerer slitasje og vedlikehold.


Takket være den automatiske kjedestrammeren har kjedet alltid riktig stramming, uansett om maskinen nettopp er startet opp eller har vært i drift i flere timer. Dette betyr at arbeidsprosessen ikke blir avbrutt av en kjede som går av.


Tilgjengelig for RTH-serien, er dette settet designet spesielt for å gjøre arbeidet til operatøren enkelt og effektivt. På grunn av funksjonene brukes den til å vedlikeholde veikanter, stier og stier i all slags flatt og bratt terreng.


For dette skogbrukssettet utviklet vi en spesiell fjernkontroll som gjør det mulig å utføre alle normale førerhusoperasjoner og spesifikke bevegelser av vedlegget, noe som gjør jobben tryggere og mer effektiv. Det praktiske fargedisplayet viser alle bommens geometriske data til brukeren på bakken, noe som øker førersikkerheten.


I tillegg har vi laget to dedikerte alternativer for å bruke dette vedlegget til sitt fulle potensial:


  • Forhåndsarrangement for trekappingsanordning (OPT-05-001) som består av en serie spesialhytteutstyr: beskyttelsesgitter på frontruten, ekstra ruller på joystickene for trekappingsoperasjoner, kameraer med beskyttelse og dedikert HD-skjerm i førerhuset, front og arbeidslys bak førerhytta og spesialfilter med F7-filterklasse (CEN EN 779).


  • Bombeskyttelse for trekappeinnretning og støvete miljøer (OPT-05-005) som beskytter bommen og dens seksjoner takket være en metallplate montert i hver av bomhullene og ekstra pakninger i enden av hver bomseksjon. Dette forhindrer at sagflis og rusk kommer inn i bomseksjonene.


Magnis trekapping er designet med detaljert kunnskap om behovene til denne sektoren. Dermed er det den ideelle alt-i-ett-løsningen for grønt vedlikehold. Oppdag Flower City Trees opplevelse med dette vedlegget: Klikk her for å lese hele intervjuet!


For å lære mer om Magnis trekapping, besøk den dedikerte katalogen og produktsiden på nettstedet vårt.

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page