top of page
Søk
  • correctmaskin

Vanni Oddera: ambassadøren for alltid å fly høyereTiden er inne for å offisielt introdusere MAGNI TH 2021-ambassadør: Vanni Oddera.


Han har et stort hjerte, elsker naturen og har alltid utfordret reglene. Motorsykler er hans lidenskap.


Med stor stahet flyr Vanni Oddera med motorsykkelen og utfører fantastiske triks. Han får mer og mer suksess, men bestemmer seg for å gjøre noe for de som trenger det. Hans lidenskap og kjærlighet for andre føder en drøm som han setter hjul på og kaller "mototerapi".


Dette prosjektet lar syke barn oppleve spenningen ved racing og nyte øyeblikk av lykke og adrenalin. Hans entusiasme er smittsom, utbredt og voksende. Den galne ideen hans er overbevisende. Vanni gjør sitt beste og lykkes. Han er bestemt, fri og fortsetter å fly.I 2017 skrev han en bok kalt “Il Grande Salto” (The Great Leap) der han legger seg bar og fortsetter sin kamp. Han hjelper andre ved å dele sin lidenskap for motorsykler og rote opp håret i frihetens vind.


Initiativene hans forbedrer stemningen og gir håp til mange barn med kreft og funksjonshemninger. Vanni gjør det ikke for å lykkes, men fordi han tror det


“Å se et barn smile og føle seg bra er den beste belønningen”.


Hva har våre løftemaskiner og Vanni Oddera til felles? Deres lidenskap for å gå høyere og nå nye høyder.


Magni har bestemt seg for å støtte aktivitetene hans fordi han gjør godt, men fremfor alt fordi han har mange tilknytninger til vårt merke. Vi deler lidenskap, italiensk ekthet, ønsket om å bli involvert, å tenke utenfor boksen og å bygge nye verdener ved å nå nye høyder og frihet. Det var derfor naturlig for oss å kontakte Vanni Oddera. Vi takker ham for hans vilje til å sette opp et felles prosjekt. Vi er stolte av dette samarbeidet og gleder oss over å lære mer om denne vanlige mannen som gjør ekstraordinære ting.


Vi vil følge ham i hans opplevelser og utfordringer og vil reise med ham for alltid å fly høyere. Du finner snart en egen seksjon på nettstedet vårt med oppdateringer, datoer for hendelser, videoer og utstillinger.


Vi vil regelmessig publisere artikler om Vanni og hans verden på bloggen vår.

Abonner på vårt nyhetsbrev for å holde kontakten!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page