top of page
Søk
  • correctmaskin

Verdien av mennesker: Vanni Oddera og Magni Telescopic HandlersHvorfor betrakter vi mennesker som hovedfordelen til et selskap i dag? Fordi en ansatt som er lykkelig i jobben, presterer bedre, er mer kreativ og blir sykere sjeldnere. Hva gjør så forskjellen? Hjertet og lidenskapen som vi som enkeltpersoner legger inn i arbeidet vårt gjør, som Vanni Oddera viser oss.


Magni Telescopic Handlers er et ungt ingeniørfirma, dypt forankret i lokalsamfunnet. Dette Made in Italy-selskapet er fullt av lidenskap, kunnskap og tror sterkt på verdien av mennesker.


Magni TH er et selskap som består av mennesker, for mennesker.


Hos Magni TH er alle ressurser dyrebare. Ansatte har tilgang til opplæringskurs og deler talentene sine, utvikler ferdigheter, lagånd og innovasjon. Profesjonell vekst går hånd i hånd med profesjonell tilfredshet. En fullt fornøyd ansatt utfører dobbelt så mye som en gjennomsnittlig ansatt som er fornøyd med jobben sin. Dermed er vi forpliktet til å sikre at hver enkelt i vårt selskap er fullt fornøyd med jobben sin.


President Riccardo Magni snakker om verdien av mennesker, ”Kvaliteten på mennesker bestemmer kvaliteten på selskapet. Folk må alltid være med."


"Du går ikke på jobb bare for å tjene lønn, men fordi du virkelig er interessert i hva du gjør, enten du strammer en bolt eller jobber med teknisk design."Han avslutter: “Hvis du har et dyktig personale, vil du ha en god virksomhet. Men hvis du stoler på et middelmådig personale, vil det produktive resultatet også være et middelmådig. ”


Omsorg og kjærlighet for andre er det som forener Magni og Vanni Oddera. Kjærligheten til denne edle motocrossmesteren er rettet mot de mest uheldige menneskene rundt oss.


Vi er drevet av ønsket om å sikte høyere og høyere. Vi ønsker å oppnå stadig mer ambisiøse mål, dele lidenskap for vårt arbeid (som i tilfelle av president Magni) og entusiasme og livslyst (for Vanni Oddera).Å ha et stort hjerte er det Magni TH og Vanni Oddera har til felles.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page