top of page
Søk
  • correctmaskin

Viktigheten av å jobbe komfortabelt og kjølig


Denne lille komforten gjør operatørenes liv lettere og mer komfortabelt, spesielt om sommeren eller i land med svært høye temperaturer. Magni gir deg nyttige råd for ikke å bli varmere og smelte i førerhuset!


Alle Magni -maskiner (unntatt RTH 4.18) er utstyrt med luftkondisjonering i førerhuset. Dette understreker nok en gang oppmerksomheten vi gir våre operatører. Noen grunnleggende regler må følges for å sikre at systemet fungerer som det skal og får mest mulig ut av det.


Under solen kan lufttemperaturen inne i kabinen overstige 60 grader. Å prøve å senke den med klimaanlegget alene tar lang tid og setter systemet på prøve. Derfor er det tilrådelig å holde vinduet og døren åpne for å redusere lufttemperaturen med bare noen få grader ved hjelp av "ren" luft.


Det anbefales at du slår på klimaanlegget selv om utetemperaturen ikke er høy. På sommermorgener kan luftfuktigheten være veldig høy. Ved å slå på klimaanlegget unngås dugg av vinduer og "tørker" førerhuset, noe som gjør det mer behagelig å være om bord. Videre må oppmerksomheten også vies til luftventilene som distribuerer frisk luft. Disse pekes ofte i feil retning eller, verre, er stengt fordi luften som kommer ut er iskald og irriterende.


For optimale forhold må lufteåpningene være helt åpne og peke oppover. Utkast kan forhindres ved å justere temperaturen, som aldri skal være for lav. Ved å sette 23, 24 eller til og med 25 grader gir en ideell klimatiske tilstand, uten at det er nødvendig å angi en lavere temperatur. Til slutt, la oss dekke "vedlikehold", som altfor ofte blir ignorert.


Filtre må rengjøres regelmessig, spesielt når de brukes maksimalt. Dette gjør det mulig å unngå funksjonsfeil ved behov.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page