top of page
Søk
  • correctmaskin

Würth Elektronik ICS: nøkkelpartner for HMI-skjermer


Magnis skjerm i førerhuset har innebygd programvare, nemlig hjertet av maskinen. For en slik essensiell komponent har Magni valgt Würth Elektronik ICS som en nøkkelpartner for levering av skjermene til teleskoplasterseriene.


Würth Elektronik ICS er et tysk selskap som leverer ulike teknologier til et bredt spekter av maskiner som brukes innen landbruk, konstruksjon og materialhåndtering. Selskapet tilbyr sentrale elektriske enheter, strømtavler og strømbokser for å sikre strømfordeling og drift selv under de mest ugunstige miljøforholdene. Wurth Elektronik ICS tilbyr også løsninger for kontroll av funksjoner i kjøretøy som HMI programmerbare skjermer. Faktisk handler partnerskapet mellom Magni og Würth Elektronik ICS om denne typen produkter.


Skjermen er en essensiell komponent for Magni siden den lar deg styre alle aspekter av maskinen fra innsiden av førerhuset. I tillegg til å forbedre førerhusets estetikk og kvaliteten på informasjonen som gis, gir én enkelt HMI-skjerm som erstatter hele maskinens dashbord større plass og bedre synlighet.


Displayet fungerer som et grensesnitt mellom operatøren og det avanserte MCTS-systemet om bord. For å kunne kjøre en slik programvare må skjermen ha høy ytelse og høy bildekvalitet. Derfor bestemte Magni seg for å stole på erfaringen og kvaliteten til en industrileder av kaliberet til Würth Elektronik ICS.


Det tyske selskapet gir Magni TH en løsning som inkluderer en HMI-skjerm i 7″ og 12″ formater avhengig av teleskoplastermodell.


Dette innovative verktøyet har flere tekniske funksjoner som plasserer det på toppen av markedet, og optimaliserer brukeropplevelsen:


  • Full bonding-teknologi for å øke lesbarheten og unngå dugging av skjermen. Den består i plasseringen av et lag med gjennomsiktig gel mellom det eksterne berøringsglasset på skjermen og den interne TFT-en. Opprinnelig opprettet for smarttelefoner, har denne teknologien blitt uunnværlig i bilindustrien, der skjermer er utsatt for det ytre miljøet. Denne teknologien gir flere fordeler:

– Deler settes sammen uten behov for mekaniske elementer, noe som forbedrer vanntettheten;


– Eliminering av luft mellom TFT og glass, forhindrer kondens, selv i tilfelle temperaturendringer;


– Forbedret lysstyrke og synlighet, takket være lysforsterkning produsert av gelen.


  • Eksklusiv mikroprosessor, som sikrer grafikk-kvalitet og utdypningshastighet på bil nivå. Würth-prosessorer er de beste tilgjengelige på markedet i dag når det gjelder ytelse og hastighet.


  • Dual-core prosessorer med grafikkakseleratorer brukes for lavoppløselige 7-tommers skjermer, slik at selv tredimensjonale objekter kan vises ekstremt jevnt.12-tommers skjermer med høyere oppløsning, som krever mer datakraft, bruker 64-bits firekjerners mikroprosessorer. Faktisk gir de en visuell opplevelse som ligner veldig på smarttelefoner og avanserte bildashbord.


  • Effektiv styring av bildekvalitet gjennom vektorgrafikk. De opprinnelige bildene av Würth-programmeringssystemet (WE Cabin Designer) er i SVG-format, dvs. vektorgrafikk. Dette formatet består av en bildefil beskrivelse som gjør det mulig å endre alle funksjoner selv mens de vises. Dermed kan programmereren endre farge, forstørre, rotere eller endre utseendet til et objekt.


  • Høy skaler barhet som lar samme program tilpasse sine visuelle dimensjoner. Takket være Wurth-systemet kan et bilde gå fra en lavere til en høyere oppløsning uten å miste kvalitet. Faktisk kan en programvare designet for en 7-tommers skjerm vises på en 12-tommers skjerm uten å miste kvalitet eller redesignet skjermen.

Würth Elektronik ICS og Magni TH vet hvordan de skal gjøre innovasjon til flaggskipet for produktene deres. Arbeidet til de to selskapene går langt utover, da de begge streber etter å heve nivået enda høyere og tilby bedre produkter og teknologier som møter nye markedsbehov.


Vi takker Würth Elektronik ICS for å være en pålitelig og solid partner som vi har samarbeidet med i årevis. Takket være deres HMI-skjermer er kabinen vår et stort pluss som gjør at maskinene våre skiller seg ut på markedet når det gjelder funksjonalitet og teknologi.

26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page