Markedsleder !

Magni har tatt store markedsandeler i Norge i 2019 og 2020 og er nå markedsledende på roto maskiner !


Med maskiner som virkelig lever opp til 3-1 løsning som gaffeltruck-kran og personløfter er Magni løsningen på flere og flere anlegg rundt om i landet, med den beste fører komforten på markedet med standard aircondition, overtrykk i hytte og markedets mest oversiktlige hytte løsning med enkle kontroll funksjoner etterspør flere førere nå Magni som sin foretrukne maskin.


Med nye Deutz og Volvo steg V motorer er maskinene i toppsjiktet når det kommer til utslippskrav og miljø.

Twin energy - hybrid løsning har og kommet i vinden i det Norske markedet, da kjører du alle hydraulikk funksjoner rent elektrisk med kablet 400V når maskinen er satt opp på støtteben.

Alle Magni RTH maskiner er klargjort for Twin Energy og dette kan ettermonteres for å møte fremtiden.

I Norge leveres nå ca 30% av nye RTH maskiner med Hybrid alternativ for å bygge fremtiden grønnere.


Correct Maskin AS fortsetter å utvikle spesial kompetanse på teleskoptruck og våre service teknikere har en "passion" for produktet og løsningene fra Magni. Vi er spesialister på teleskoptruck !


NÅ er tidspunktet for å bygge for fremtiden. med en Magni i maskinparken din kan du bygge fremtiden med den mest moderne maskinen på markedet både når det kommer til miljøvennlig motor og markedets bestesikkerhets systemer. Vi ønsker både en grønn fremtid og at alle kommer trygt hjem.

Twin-Energy-REV02-INGLESE-LOW
.pdf
Download PDF • 320KB

Magni Twin Energy Hybrid

21 visninger
Topp Tre
Nylige Innlegg
Følg oss
  • Facebook Classic