top of page
Søk
  • correctmaskin

Oppdag Volvo Penta


Volvo er et bransjeledende merke kjent over hele verden. Innenfor konsernet er Volvo Penta Magnis nøkkelpartner for levering av motorer til ulike modeller innenfor sitt utvalg av teleskoplastere.


Volvo Group er en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsutstyr og marine- og industrimotorer. Med hovedkontor i Gøteborg, Sverige, sysselsetter konsernet 95 000 personer, har produksjonsanlegg i 19 land og selger sine produkter i mer enn 190 markeder. Volvo Group kompromisser ti forretningsområder: Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, Volvo Construction Equipment, Volvo Buses, Volvo Penta, Arquus, Volvo Financial Services, Volvo Autonomous Solutions og Volvo Energy.


Konkret er Volvo Penta den delen av konsernet som utvikler, produserer og markedsfører verdensledende motorer og komplette kraftsystemer for båter og industrielle applikasjoner. Selskapet har tre produksjonsanlegg: Vara i Sverige for marine dieselmotorer, Lexington i USA for industrielle og marine diesel- og bensinmotorer og Lingang i Kina for industrielle og marine dieselmotorer. Med et nettverk av 20 salgskontorer og over 3000 forhandlere har merket en global tilstedeværelse og selger produktene sine i over 130 land.


Volvo Penta er en førsteklasses og global leverandør av industrielle kraftsystemer med overlegne egenskaper når det gjelder ytelse, drivstoffeffektivitet, oppetid og eierkostnader. Innen industrisektoren dekker selskapet flere sektorer, inkludert skogbruk, materialhåndtering, jernbane, spesialkjøretøy, gruvedrift, landbruk og bygg og anlegg. Selskapet har en sterk tilstedeværelse i fritids- og kommersielle båtsektoren, og er verdens største leverandør av integrerte fremdriftssystemer for motorbåter (yacht og superyacht) og seilbåter.


I årevis har Volvo Penta vært forpliktet til å tilby bærekraftige energiløsninger både for land og sjø uten å ofre effektivitet. Selskapets mål er å tilby pålitelige, trygge og høyytelsesprodukter som har lavere miljøpåvirkning. Volvo Penta investerer tungt i elektrifisering og alternativt drivstoff ved å forske på, teste og utvikle nye bærekraftige alternativer for å innovere sin sektor.


Lidenskap, innovasjon, ytelse og bærekraft er de felles verdiene som ligger til grunn for det historiske partnerskapet mellom Magni og Volvo Penta og danner den ledende kraften bak oppførselen og beslutningsprosessene på alle nivåer i begge selskaper. Drevet av den samme lidenskapen for det vi gjør, streber vi hver dag for å tilby innovative løsninger i tråd med de nye markedsbehovene både når det gjelder ytelse og sikkerhet.


Hos Magni er vi stolte over å utstyre maskinene våre med Volvo Penta-motorer. Vi mener at denne funksjonen representerer en viktig merverdi fra ulike synsvinkler. Vi takker Volvo Penta for å være en nøkkelproduktpartner samt et solid og pålitelig selskap som vi kan gjennomføre store prosjekter med for fremtiden.


23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page