top of page
Søk
  • correctmaskin

Hvordan trygt fjerne asbest?Fjerning av asbest er underlagt presise forskrifter som sikrer menneskers og miljøets sikkerhet. Dermed har Magni designet og laget plattformer dedikert til selskaper som spesialiserer seg på asbestfjerning i høyden. Hovedtrekkene er følgende.


Asbestavhending er et komplekst spørsmål. Den første tingen å avklare er at ”gjør-det-selv” -håndtering ikke er et levedyktig alternativ, og at inngrep fra et spesialisert selskap er nødvendig.


De fleste land har strenge lover som forbyr utvinning, bearbeiding og markedsføring av alle produkter, sprø eller kompakt, som inneholder asbest. Sjekk alltid lokale regler som omhandler regler og guider om dette emnet.


Utformingen av en plattform for fjerning av asbest er en del av et strengt lovverk som tar sikte på å eliminere denne skadelige komponenten fra vårt territorium. Derfor har Magni tenkt på alle selskaper som er spesialiserte i fjerning av asbest i høyden. Vi opprettet en utstyrt spesialplattform som gjør det mulig å arbeide i full sikkerhet. Denne plattformen har en maksimal lastekapasitet på 1000 kg.Den er godkjent for to personer, siden den består av to arbeidsstasjoner utstyrt med to ankerpunkter for å tillate utgang i høyden. Begge arbeidsstasjonene er utstyrt med dødmannspedal for å sikre ekstrem sikkerhet. Gulvet har sklisikker belegg. Den fremre delen av plattformen kan felles ned, og dobler plattformens overflate for å laste bort de fjernede og innkapslede materialene. Den er også utstyrt med overbelastningssensor og anti-sjokk-system som sørger for jevne bevegelser i høyden og forhindrer støt.


Mål: 3350 x 2190 mm åpen - 3.350 x 1.050 mm lukket

ROTASJON: +/- 90 ° hydraulisk


Magnis oppmerksomhet på miljøet krever konstant investering i utvikling for å forbedre operatørkomforten og sikkerheten på kurvene, og for alle på arbeidsplassen.

50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page