top of page
Søk
  • correctmaskin

THU 5.8: kongen av undergrunnen


Når det gjelder skreddersydde løsninger for gruvesektoren, er Magni i front med sin THU 5.8.Denne modellen i TH-serien er spesialdesignet for å møte de spesifikke behovene til gruvedrift. La oss finne ut hvorfor det er din beste allierte for gruvearbeid.


THU 5.8 er kraftig: den har en løftekapasitet på 5 tonn og en løftehøyde på 7,6 meter. Designet for å få tilgang til svært lave tunneler, den har en maksimal høyde på 2 m.


Den har et innovativt design som utnytter den kompakte størrelsen maksimalt og muliggjør enkel manøvrering. På den ene siden gir det senkede chassiset tilgang til steder med lavt tak som smale passasjer og gruveplasser. På den annen side er den kompakt for å sikre maksimal manøvrerbarehrt selv i tunneler som er vanskelig tilgjengelige.


Offroad-kravene til gruvesektoren oppfylles perfekt av kombinasjonen av hydrostatisk transmisjon og firehjulsdrift, som sikrer maksimalt grep og grep selv i røft og ujevnt terreng. Halvsolide anti-kutt-dekk er prikken over i-en da de gir utmerket varmebestandighet og gjør at maskinen kan operere på steinete overflater.


Et annet problem med gruver er mangelen på belysning og temperaturforskjellen. Ikke bekymre deg, Magni har tenkt på dette også! Foruten retningslysene forover og bakover, er THU 5.8 utstyrt med fire LED-arbeidslys på førerhuset og bommen. For det andre er førerhuset utstyrt med klimaanlegg og varmesystem for å sikre maksimal førerkomfort.

I tillegg til å være under trykk, har førerhuset et luftfiltreringssystem for å fungere i total sikkerhet.


Sist, men ikke minst, siden operatøren i gruver er utsatt for høy risiko, har vi utstyrt denne modellen med komplette sikkerhetssystemer for å redusere de tilknyttede farene betraktelig. Maskinen har beskyttelsesgitter på frontlyktene og på alle sider av førerhuset, mot risiko for fall av steiner eller gjenstander. I farlige situasjoner kan operatøren dessuten stole på de eksterne brannslukningsapparatene og den doble nødstoppknappen utenfor og inne i førerhuset, som helt slår av maskinen.


En av faktorene som kjennetegner Magni-merket er evnen til å tilby ad hoc-løsninger for alle markedsbehov i enhver applikasjon. Vår erfaring i de ulike løftesektorene gjør at vi på forhånd kan kjenne behovene til våre kunder og tilfredsstille dem på 360° med maskiner med uovertruffen ytelse.
7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page