top of page
Søk
  • correctmaskin

Ytelse og allsidighet: Oppdag HTH 20.10


Heavy duty teleskoplastere brukes i tung industri og logistikk og gruvedrift. Magnis HTH-serie er designet for å møte kravene til allsidighet og ytelse innenfor disse bransjene.


HTH 20.10 er den ideelle maskinen for å håndtere tung og klumpete last i full sikkerhet.

Den har en løftehøyde på 9,8 meter, en kapasitet på 20 tonn og en rekkevidde på 5,1 meter. Denne maskinen er den perfekte kombinasjonen av kraft og høyde.


Magni-førerhuset lar deg jobbe best i full sikkerhet takket være den store frontruten som gir full sikt. Utstyrt som standard med oppvarming av klimaanlegg, komplett luftfiltrering og trykksettingssystem, møter førerhuset førerens behov for komfort. Dessuten har førerhuset en berøringsskjerm som lar deg kontrollere og administrere alle aspekter av maskinen.


I hjertet av HTH 20.10 er en firesylindret 160 kW (218 hk) Volvo TAD582 VE – Stage V-motor. Maskinen er utstyrt med en hydrostatisk og elektronisk kontrollert girkasse som har en sentral selvlåsende differensial for å forhindre slipp og skrens. Dessuten er maskinen utstyrt med kraftige aksler med hydraulisk servoassistert flerskivebrems i oljebad og en kraftig 4-trinns episyklisk reduksjon. Det 350 bars arbeidstrykk lastfølende systemet har en l\s høypresisjonspumpe.


4-hjulsdriften og styringen tillater 3 typer styring for å tilpasse seg en rekke situasjoner. Dessuten fungerer HTH 20.10 effektivt selv i ujevnt terreng, takket være sin store bakkeklaring.


Slik som alle Magni-produkter, er denne serien ekstremt allsidig, og gjør det mulig å utføre forskjellige operasjoner ganske enkelt ved å bytte vedlegg. Disse inkluderer ulike typer gafler, kroker, vinsjer, håndterere og skuffer. Dessuten gjør det automatiske redskapsgjenkjenningssystemet (R.F.ID) det mulig å raskt bytte fra ett redskap til et annet og vise det tilhørende lastdiagrammet på skjermen i førerhuset.


For å finne ut mer om HTH-serien, se vår seriekatalog i nedlastingsseksjonen på nettsiden vår eller på nettproduktsiden. Hvis det ikke er nok, har vi forberedt en virtuell 3D-omvisning av denne modellen som vil sette deg i operatørens sko. Hva venter du på? Klikk på følgende lenke og nyt opplevelsen av å betjene HTH 20.10!
15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page